Navigatie overslaan

Keira is het Beu

Keira Knightley in ELLE UKKeira Knightley (22) heeft er genoeg van. Van beroemd zijn. Van paparazzi. Van eeuwig gespannen zenuwen. Van zichzelf te moeten forceren op parties (“en niet spontaan zoals Sienna Miller als een fuifvlinder tussen dansvloer en bar te fladderen”). Van haar foto’s op Thinspirationsites. Van de geruchten over haar anorexia. Bref, Keira is het Beu. Met grote B. En ze wil ermee stoppen, haar hele acteercarrière over de haag gooien. Dat vertelt ze allemaal aan onze Britse collega’s van ELLE UK, die in hun juninummer een breed interview met haar brengen.
Heel wat thinspi-foto’s dateren van net na de opnames van Pirates of the Caraiban, en daarover zegt ze: “Toen ben ik inderdaad pakken vermagerd, maar hoe kon het ook anders? In stomende temperaturen moesten we een duikpak dragen met daarover nog eens lagen korsetten, en in dat soort outfits moesten we dingen doen doe je nog het best kan vergelijken met een full weight onderwater fitness-sessie.”
Alle geruchten en verhalen deden haar uiteindelijk bij de dokter belanden met de Grote A-Vraag: “heb ik het of heb ik het niet?” “Nope”, zei de dokter. Het is gewoon haar lichaamsbouw, zo zei ie nog. Als ze echt een size 12 (in België een 38-40) wil, moet ze fastfooden, zetelhangen en liters bier drinken. Tja. En dat ziet ze niet zitten. Dun it will be dus.
Ah ja, tussendoor verklapt La Keira ook dat ze vier dagen na elkaar dezelfde kleren aantrekt om te gaan hardlopen. Uitschoppen, laten drogen en er opnieuw induiken dus. En wij die dachten dat wij de enige waren die zoiets durfden.

Advertenties

Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: