Navigatie overslaan

‘Man wil Anna Wintour dood’

wintour.jpgHet echte leven begint waar de film eindigt. US Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour, die ruwweg model stond voor de duivel in ‘The Devil wears Prada’ zou netjes ontsnapt zijn aan een moordaanslag. Dat schrijven zelfs de meer serieuze kranten van deze wereld.
De-dader-die-net-geen-dader werd is journalist Peter Braunstein. Hij staat momenteel terecht voor seksuele mishandeling van een collega en liet in de marge daarvan ook in zijn andere kaarten kijken.
Braunstein was blijkbaar serieus op zijn tenen & co getrapt toen Wintour zijn telefoontjes weigerde te beantwoorden:
“Ik heb in mijn carrière als journalist heel wat dikke ego’s gekend, maar hen kon je nog aan de telefoon krijgen. Wintour niet, zij sloeg alles. Ze vond zich te goed voor gewone werkslaven. Ik kon dan alleen maar denken:’wie is dat gedverse stinkbeest’?”
Hoe hij haar wou vermoorden, dat zei hij niet. Hij specifeerde alleen dat hij het niet met een vuurwapen wou doen, wegens te onpersoonlijk.
Braunstein, een geregelde gast in de New Yorkse gossipkolommen, werd alvast door 1 psycholoog omschreven als een ‘textbook case of paranoid schizophrenia’.

Advertenties

Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: