Navigatie overslaan

bling tones

goldvishStel, je bent op de één of andere manier aan het gsm-nummer van een wereldster als Madonna geraakt. Als je had gedacht dat zij je telefoontje zou opnemen via een doodgewone Nokia 3310 dan had je het even helemaal fout. Sterren zijn de eigenaars van heuse luxury phones, die hen vaak worden aangereikt door bedrijven omdat er nu eenmaal geen betere publiciteit bestaat dan gezien te worden in de hebberige handjes van een Lyndsey of Paris.

Wie echt wil scoren loopt rond met een telefoon uit het lijstje van duurste mobieltjes ter wereld. En dat je het één en ander over moet hebben voor wat meer bling in je gesprekken zie je na de break.

Bij Goldvish kan je terecht voor de meest prijzige telefoon op dit moment. Voor ‘le million’ betaal je zo’n 1,3 miljoen dollar, en daar krijg je een 18 karaat telefoon voor in wit goud, belegd met zo’n 1800 diamanten.
vertu Wil je het net iets goedkoper? Dan moet je bij Vertu zijn. Zij gingen een samenwerking aan met de franse juwelier Boucheron voor de creatie van de runner up in deze lijst: de Signature Cobra is afgewerkt met rode met diamanten bezette slangen en kost 350000 dollar.

Ook Samsung heeft een prijsbeest dat bezet is met 240 diamanten en afgewerkt met een laagje gouden verf: voor de Samsung SPH-E3200 betaal je zo’n 14500 dollar.

Advertenties

Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: