Navigatie overslaan

Daar is Nicole!

richieGeen nood, nadat ze even van de aardbol verdwenen leek is Nicole Richie weer helemaal terug in de spotlights. Dit weekend nog lekte een e-mail uit die Nicole naar haar vrienden had gestuurd om hen uit te nodigen op haar Memorial Day Barbecue. Daarin schrijft Nicole: ‘Laten we deze dag eren in onze meest sletterige topjes en strakste Tsubi jeans, ook al hebben we geen idee wat Memorial Day means! Er zal een weegschaal staan aan de voordeur! Meisjes die meer dan 45 kilogram wegen komen er niet in! Begin jezelf maar uit te hongeren, tot dan!

In een reactie in een Amerikaanse radioshow laat Nicole weten dat ze de hele heise rond het mailtje niet snapt. ‘Het rijmt. Willen jullie echt een mailtje dat rijmt serieus nemen? Het is een privé-mail naar mijn vrienden, het was een grapje en daar is niets mis mee.’

Nicole was onlangs nog in behandeling om van haar eetstoornissen af te raken.

Advertenties

One Comment

  1. Posted donderdag, 31 mei 2007 at 9:53 | Permalink

    YOU GO GIRL! Je mag zeggen en schrijven wat je wil over Nicole, maar wat ben ik blij dat ze haar gevoel voor humor tijdens de rehad niet verloren heeft! I AM TRUELY SORRY NICOLE, ik had je nog willen bellen, maar ik was pesent op een andere skinny winny party!

    Volgende keer meer chance,

    Magali Elali – your personal F* stylist


Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: