Navigatie overslaan

Appel of jeans?

levisphone.jpgJe moest onze mobiele telefoons zien, hier op de redactie. Compleet ELLE-unworthy. Enfin, ik heb het dan niet over de volledige crew, maar toch over driekwart.
Ons excuus? Wij Willen Touchscreenen, en Surfen, en iPodden op onze foon en dus houden we ons versleten hitech-imago nog even in stand en onze spaarcenten in ons varken tot de iPhone naar Europa komt overgewaaid, samen met de bladeren, ergens in de herfst.
Maar kijk, intussen heeft een jeansbroekenmogul ons met een dilemma opgezadeld. Want eveneens voor het najaar gepland: de Levi’s mobile. Plat en mooi gedesigned, in cool/koel staal (zwart, zilver of koper) en met een bevestig-me-aan-je-broekzak-kettingetje. Basic looking vs hightech doing, het wordt moeilijk kiezen, dit najaar.
Anyway, intussen kleven we nog maar eens een plakbandje om het voor- en achterpaneeltje van onze Nokia samen te houden en denken we nog eens na over welke foto’s we zonder al te veel hartzeer uit onze Gallery willen deleten om plaats te maken voor nieuwe.

Advertenties

Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: