Navigatie overslaan

spice up your life.. again

spices ninetiesDaar hebben we de Spice Girls weer. Zeven jaar na de split kondigen de vijf meiden, die ondertussen dertigers zijn geworden, een spectaculaire wereldtournee aan. Die start op 7 december in Los Angeles, de nieuwe thuisbasis van Posh Spice Victoria en haar gezin, om dan via Londen en Madrid onder andere nog Buenos Aires en Cape Town aan te doen. Hoewel Victoria beweert enkel deel te nemen om aan haar kids te tonen wat mama vroeger deed zal de hele tour de Spices geen windeieren leggen: er wordt verwacht dat ze elk tien miljoen pond zullen incasseren. Een foto van de Spice Girls anno nu, met een hippieversie van Ginger Spice en duidelijk weinig animo om nog in gethematiseerde sporty/baby/scary pakjes rond te lopen na de break.

spices nu

Advertenties

3 Comments

 1. Posted vrijdag, 29 juni 2007 at 20:42 | Permalink

  Yesss!!! (h)
  Ze zijn wel (bijna) allemaal Posh Spice geworden. Behalve Posh zelf, die is Pop-up Spice :s

 2. Posted zaterdag, 30 juni 2007 at 20:33 | Permalink

  Ik nomineer Victoria als de nieuwe SCARY spice 🙂 jeezes ik hou van haar

 3. Billy
  Posted maandag, 2 juli 2007 at 12:51 | Permalink

  De ergerlijste radiovrouw zal je bedoelen. Arrogant, stelt domme vragen, vol van zichzelf… Ik heb me blauw geërgerd deze morgen: 100 keer het stopwoord “Absoluut!”, niet luisteren naar de interviewee,, egocentrisme ten top. Met Kevin Major vormt ze het saaiste radioduo van het moment, niet te vergelijken met de joie de vivre, spontaniteit van Sofie en Peter. Please come back soon!


One Trackback/Pingback

 1. […] Power! Niet alleen de Spice Girls zijn back, ook Heidi Lenaerts keert terug naar de radio. ADHD-dude Peter Van de Veire en sidekick Sofie […]

Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: