Navigatie overslaan

Sex, city & the movie

Hij komt er! Zij het na twee jaar van gepalaver en gedoe: de filmversie van Sex & The City039_39365sex-and-the-city.jpg, that is. De jaloeziecrisis tussen Kim Catrall en Sarah Jessica Parker (“ik wil even veel verdienen als zij!!!) is bijgelegd (lees: Catrall krijgt dus even veel) en dus hebben HBO en New Line Cinemas de eerste scriptdokters aan het werk gezet. Ook Kristin Davis en Cynthia Nixon, respectievelijk Charlotte en Miranda, zullen op het witte doek verschijnen. Planning: binnen een jaar in de zalen.
Regisseur van dienst is Patrick King, de man die nu al de serie produceert. Hij krijgt de hulp van onde rmeer Darren Star, die de autobio columns van Candace Bushnell omturnde tot verhaallijnen voor Sex and the City.

Note: in het augustusnummer van ELLE België staat een prachtige shoot en interview met Sarah Jessica Parker. Vanaf eind juli in de winkel.

Advertenties

One Comment

  1. Stephanie
    Posted zondag, 5 augustus 2007 at 14:01 | Permalink

    Eindelijk ! Dat werd wel eens tijd !


One Trackback/Pingback

  1. […] opnames voor de Sex and The City film zijn nog maar een paar dagen bezig of er wordt al in en rond de set gekiekt, gesneakt en gespiekt […]

Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: