Navigatie overslaan

Win een gladde huid

idealist_pore_minimizing_skin_refinisher_productimage.jpg

Bij ELLE wordt niet zomaar geblogd, wij geven ook dingen weg. Deze week is dat de nieuwe Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher van Estée Lauder. Tien bezoekers van deze blog kunnen dit product testen. Compleet in avant première, want het ligt pas half september in de winkel.
Wat het doet? Het verfijnt verwijde poriën zonder ze te verstoppen en zorgt zo voor een egale en stralende huid. Onder het flesje gaat een nieuwe technologie schuil op basis van gladmakende, niet-acide ingrediënten: een drievoudige concentratie van glucosamine om de huid te effenen, huidverzachtend kastanje-extract en polymeer om onvolkomenheden glad te strijken. Smeren doe je elke ochtend, onder je dagcrème.
Wat je moet doen om dit magisch middeltje nog snel voor de rest van de wereld te testen? Antwoord snel en simpelweg op de vraag: Hoeveel actieve ingrediënten staan in voor het gladmakende effect? Mail ons meteen. Wij laten het lot bepalen wie zo’n flesje in de bus krijgt.

Advertenties

One Comment

  1. Patty de Vre
    Posted zaterdag, 8 september 2007 at 13:24 | Permalink

    Antwoorde: 3 actieve bestanddelen.


One Trackback/Pingback

  1. […] enige wat zij hiervoor moesten doen, is geregeld deze blog bezoeken, meedoen aan een snoepwedstrijdje en een beetje geluk hebben. Anyway, zij krijgen heel snel de nieuwe Idealist Pore Minimizing Skin […]

Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: