Navigatie overslaan

Baby baby

Er is een ware babyboombom ontploft in Celebland. Salma Hayek, de 41-jarige actrice en executive producer van de Amerikaanse Hitserie ‘Ugly Betty’, leek al maanden op ontploffen te staan maar op 21 september is haar dochterje, Valentina Paloma Pinault, eindelijk geboren. Trotse vader is verloofde Francois-Henri Pinault, de CEO van PPR, het luxebedrijf dat onder andere Gucci en Yves Saint Laurent in handen heeft.
Ook Charlotte Church, het ooit zo beroemde kindzangeresje met een engelenstem, is op haar 21ste mama geworden. De naam van haar dochtertje is nog niet bekend, de vader is de 25-jarige Rugby Speler Gavin Henson. Church en Henson wonen samen in Engeland, en Church heeft haar zangcarrière momenteel ingeruild voor die van talkshow host.
Ten slotte heeft ook Noel Gallagher nog wat nageslacht bijgekregen. Zijn vriendin Sara MacDonald is bevallen van een zoon, Donovan Rory MacDonald Gallagher. MacDonald en Gallagher zijn al zeven jaar samen, en Donovan is hun eerste kind. Gallagher heeft al een dochter van zeven, Anais, met ex-vrouw Meg Mathews.

Advertenties

Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: