Navigatie overslaan

Wedstrijd: maak een hartjescocktail en win een portie wellness

Het leuke aan een blad als ELLE is dat we af en toe eens iets leuks mogen weggeven. Nog leuker wordt het wanneer dat pal in de rozehartenperiode gebeurt. Spits dus effe je scrolling eyes en lees verder!

Wat? Een love-arrangement in een wellnesscentrum: ofwel in L’Eau de Lo (officieel: wellness concept 2007) in Lochristi of de in de Thermen van Dilbeek.

Op het menu bij L’Eau de Lo – we quote: “Zwoele Wijnpassie-Rugpakking
(neemt spierspanningen weg, bestrijdt psychische vermoeidheid), Tintelende Rugmassage, Reiniging van het gelaat met een Verfrissend Muntextract en Gelaatsmassage met Oosters Rekkingsritueel”.

In de Thermen van Dilbeek staat een rasechte Cupido-arrangement op het programma met een – we quote again – “verrassingspakking gevolgd door een prikkelende effleurage van het ganse lichaam met vanille en pepermunt”.

carpe.jpg

Bij de twee arrangementen krijg je bij aankomst ook een alcohovrije Valentijnscocktail op basis van Carpe Diem Kombucha. Tussendoor effe het recept: mix, shake of meng 5 aardbeien of 60 ml aardbeienpulp, 30 ml vers geperst sap van bloedsinaasappelen, 20 ml citroensap, 40 ml gekookte rode rabarber (optie) en Carpe Diem Kombucha.

Wie en hoe winnen? We hebben in totaal vijf arrangementen te geef. Al wat je moet doen, is deze kombucha-cocktail maken, ons mailen welke gedachte bij de eerste sip in je hoofd opkomt en hopen dat je bij de happy hearted bent. Vermeld ook zeker “carpe diem” in de subjectline van je mail en laat weten of je liefst in Dilbeek of in Lochristi wil gaan wellnessen.

Als je toch zeker wil spelen, kan je natuurlijk een van die twee arrangementen rechtstreeks boeken.
eau de loeau de lo

Check de website van L’Eau de Lo

dilbeek.jpg

of de website van de Thermen van Dilbeek

Advertenties

2 Comments

 1. VAN DE PUTTE WIVINA
  Posted maandag, 11 februari 2008 at 11:13 | Permalink

  een zachte streling op je gehemelte brengt je in een hemelse carpe diem sfeer die niet te evenaren is zonder deze goddelijke drank bij het opkomen van de zon en een voorbij vliegende rieger belooft de dag één zaligheid van genot te worden

 2. VAN DE PUTTE WIVINA
  Posted maandag, 11 februari 2008 at 11:17 | Permalink

  mijn voorkeur gaat uit naar een arrangement in Lochristi


One Trackback/Pingback

 1. […] Valentijn is weer iets van gisteren en dus is ook onze valentijnswedstrijd afgelopen. Maar niet voor iedereen: vijf bezoekers van deze blog sleepten een welness arrangement in […]

Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: