Navigatie overslaan

Silk in a Box

Silk in a BoxBij het zien verschijnen van verschillende buitenlandse webshops die enkel panty’s en kousen verkochten, dacht de Belgische Vanessa Oberink: “dat kan ik ook!” En terecht, want sinds november vorig jaar kunnen ook Belgische pantylovers online hun boodschappen doen. Silk in a Box specialiseert zich in kwalitatieve luxe merken zoals Falke en La Perla, en biedt een ruime keuze tussen stay-ups, fashion panty’s, netkousen en speciale versies voor zwangere vrouwen of toekomstige bruiden. Enkele klikken op de website, en een paar dagen later valt de bestelling al bij je thuis in de bus. Easy!

Advertenties

2 Comments

 1. Sandra Haring
  Posted zaterdag, 19 april 2008 at 16:26 | Permalink

  Absoluut een mooie site, maar eerlijk gezegd vind ik deze site wel heel veel lijken op de Nederlandse site http://www.soshin.nl Maar hoe dan ook proficiat! Ik ben een groot fan van online shoppen, dus hoe meer hoe beter!

  Groetjes – Sandra

 2. Antje de Vries
  Posted dinsdag, 1 juli 2008 at 9:42 | Permalink

  Ben net even gaan kijken op http://www.silkinabox.nl – inderdaad, wat een mooie site en leuke panty’s. Moet zaterdag naar een feest, en heb gave super-dun gehaakte zomerpanty’s besteld in Champagne kleur! Bedankt voor de Tip!

  Grtjs,
  Antje.


Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: