Navigatie overslaan

Dita von Teese opent de Cointreaupolitan skybar

Haar langverwachte entreeDita von TeeseDita von TeeseMet Anita Lixel van TV BrusselDie hakken zijn minstens 10cm hoog!

Daar is de panty...Spanning opbouwen...De kous gaat uit!En fotograferen maar!Rockabilly chique

Twee fifties ladiesSaskia van BestsellerDe ELLE party girls!

Dé ster van Burlesque was al enkele dagen in Brussel (“I love Brussels!”) en luisterde gisterenavond de opening van de Cointreaupolitan skybar op. Ze rolde er haar panties af met veel show, zodat die geveild konden worden op eBay ten voordele van Designers Against Aids. Echte fans kunnen ook haar gesigneerde boek The Art of Burlesque en een gesigneerde fles champagne bemachtigen via de veilingsite. En wie is er nu geen fan van Dita? Een verslagje bij ‘Lees verder’…

Ik zag haar gisteren in levende lijve en vanop superkorte afstand, and let me tell you… Deze vrouw is het toppunt van old school glamour, en blijft er ook nog eens ontzettend nuchter en vriendelijk bij. Tijdens de interviews werd ze door een subtiel koord gescheiden van de pers, maar dat maakte haar niet minder sympathiek. Ze kon een verlegen gniffellachje vaak niet onderdrukken, en leek echt haar best te doen zo oprecht mogelijk alle vragen te beantwoorden. Dita onthulde onder meer dat er een nieuw boek aankomt (“Een doe-het-zelf boek om glamorous te worden, want ik doe het ook allemaal zelf, zonder visagiste of stiliste!”) en een lingerielijn voor Wonderbra. Nog jammer dat ze geen upcoming collectie verraadde bij Christian Louboutin. Dita zelf stond op centimetershoge pumps van de Franse designer, die haar voeten verdacht veel op die van een ballerina deden lijken.

De knappe brunette bleef nog even plakken op het feestje ter ere van Cointreau, waarbij ze van haar zelfbedachte cocktail met cranberrysap stond te sippen. Dita inspireerde ook een deel van de aanwezige gasten, die er zeer fifties pretty uitzagen in vintage en felle kleurtjes. Als je zelf een kijkje wil gaan nemen op de Cointreaupolitan Skybar, moet je je haasten naar het Marnixgebouw in Brussel. Over zeven weken wordt de bar weer opgedoekt.

Advertenties

Plaats een reactie

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers liken dit: